Mat

Det första man tänker på när man tänker på mat i London eller England så är det nog den fish-and-chips-254299_1280traditionella maträtten Fish and Chips som serveras på gatan i äkta tidinings papper.Men när man besöker London så har du verkligen hela världens smaker samlade i en stad. Här kan man allt från amerikansk junkfood eller smakfulla asiatiska rätter till, klassisk engelsk husmanskost. Utbudet är enormt stort så ta verkligen tillfället i akt.

Här följer en lista populära restauranger i London som kan vara värt ett besök.

  1. Är man sugen på något från det asiatiska köket, så kan jag rekommendera kinarestaurangen Hakkasan. Det är en exklusiv restaurang av hög standard,så det gäller att ni är redo att betala för den goda maten som kommer att serveras.
  2. Om vi ändå är i det asiatiska köket så vill jag rekommendera den japanska restaurangen Nobu. Maten är god, och restaurangen är omtyckt så se till att ni har ett bord bokat innan ni anländer.
  3. Vill man hellre äta mat från det europeiska köket så är utbudet stort. Ett förslag är de franska restaurangen Gordon Ramsey som sägs vara en av Londons bästa franska restauranger.
  4. Har man rest hela vägen från Sverige till London så bör man också äta något från det lokala köket utöver Fish and chips. Restaurangen NO 20 serverar brittisk mat och ligger i trendiga Soho

Listan kan göras betydligt längrem ,men det finns både större och bättre sajter på nätet som har koll på Londons all restauranger.